Η εταιρεία MEHLER LAW ENFORCEMENT GmbH για περισσότερο από 30 έτη, παράγει προστατευτικά προϊόντα προς χρήση για την Αστυνομία, το Στρατό, το Λιμενικό και τις Ειδικές Δυνάμεις.
Στη διάρκεια όλων αυτών των ετών, έχουν παραχθεί περισσότερα από 1.500 είδη διαφορετικών μοντέλων και έχουν κατασκευασθεί πάνω από 500.000 αλεξίσφαιρα γιλέκα.
Η εταιρεία MEHLER LAW ENFORCEMENT GmbH βρίσκεται στην υψηλότερη εκτίμηση παγκοσμίως και την θεωρούν ως τον πιο αξιόπιστο και καινοτόμο συνεργάτη.
Η διαρκής εξέλιξη της εμπειρίας της σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής, εξασφαλίζει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας.
Η σταθερή έρευνα και η στενή συνεργασία της με τα αναγνωρισμένα εργαστήρια δοκιμής, την βοηθούν να τελειοποιεί και να κατασκευάζει αλεξίσφαιρα γιλέκα με την διαδικασία MEHLER VARIO SYSTEM.
Διαθέτει ISO μονάδες παραγωγής που εγγυώνται ότι τα προϊόντα της είναι άριστης ποιότητας και λειτουργικότητας.
Φορέας CONCEALABLE. Εσωτερικού τύπου φορέας αλεξίσφαιρου γιλέκου που είναι ιδιαίτερα ελαστικός με μεταξωτή υφή, και έχει τη δυνατότητα της τέλειας απόκρυψης σε όλα τα σημεία του σώματος κάτω από τα ρούχα. Χωρίς φερμουάρ, διαθέτει ένα μόνο Velcro.
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να σου προσφέρει την καλυτερη δυνατή εμπειρία. Κάνε κλικ εδώ για να ενημερωθείς για τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου